JEF ACADEMY

TRANSFORMĂ-ȚI PASIUNEA ÎN MESERIE

TRANSFORMĂ-ȚI PASIUNEA ÎN MESERIE

Învață de la cei mai buni! JEF Academy a fost fondată în anul 2003 și este acreditată de Ministerul Educației, Cercetării și Inovării și a Ministerului Muncii, Solidarității Sociale și Familiei. JEF Academy organizează cursuri de calificare în următoarele domenii: cosmetică, coafor, tehnician maseur, manichiură-pedichiură.

JEF Academy asigură pregătirea în domeniu atât prin studiul teoretic cât și prin efectuarea unei practici susținute în cadrul academiei. Cursurile se desfășoară în săli de curs dotate cu suport didactic la cel mai înalt nivel iar partea practică se desfășoară în spații special amenajate. Cunoștințele teoretice se realizează sistematic pe module și se însușesc printr-o practică intensivă a cursanților, în cadrul grupei, sub supravegherea profesorilor.

CURSURI DISPONIBILE

JEF Academy organizează periodic cursuri de specializare și formare profesională, scopul lor fiind de a forma noi profesioniști în domeniu.
01

CURS COAFOR STYLIST


Durata Cursului: 9 luni
Cursul de Coafor Stilist (Hairstylist) este organizat de JEF Academy pentru cei pasionați cu adevărat de acest domeniu. Partenerul oficial al acestui curs de specializare și formare profesională este Loreal România.
02

CURS COSMETICĂ


Durata Cursului: 9 luni
Poți învăța de la specialiștii noștri care sunt principiile teoretice pe care se bazează meseria de cosmetician, care sunt cele mai noi și căutate tehnici de tratament și servicii din domeniul cosmetologiei, toate acestea îmbinate cu practica intensă în cadrul JEF Academy.

JEF ACADEMY

ÎNVAȚĂ DE LA CEI MAI BUNI

JEF îți oferă acum șansa de a face cursuri de specializare în cadrul JEF Academy. În funcție de dorințele și necesitățile tale, poți opta pentru diferite cursuri de specializare sau pentru un curs de specializare personalizat, care să cuprindă ceea ce dorești tu să aprofundezi.

ÎNSCRIERII JEF ACADEMY

Dacă te-am convins sau dacă ești interesat de unul dintre cursurile de specializare și formare projesională ale JEF Academy lasă-ne datele tale de contact pentru a putea programa o întâlnire. În cel mai scurt timp posibil consultanții JEF vor lua legătura cu tine.Copyright © Studio JEF 2022. All Rights Reserved | Crafted by Wolf Concept

jef-logo-mobil.png