PREZENTARE

Stil, formă, culoare, creativitate, toate la superlativ.

UN NOU CONCEPT PENTRU TINE

PASIUNE PENTRU PERFECȚIUNE

JEF vă propune cele mai în voga look-uri, prezentate pe podiumuri, adoptate de celebrități și reinterpretate de styliștii noștri, adevărați consultanți de frumusețe. În saloanele JEF, artiștii noștrii îți oferă servicii personalizate de excepție, produse și tehnologii inovatoare, pentru a te ajuta să ai look-ul perfect.

SERVICIILE NOASTRE

Într-o admosferă relaxantă și plăcută vă oferim servicii de coafură, cosmetică, make-up, masaj, remodelare corpolară și manichiură-pedichiură oferire de un personal amabil cu o doză substanțială de creatitivitate și talent incontestabil.
COAFURĂ

COAFURĂ

Coaforii noștri, adevărați artiști ai părului, sunt întotdeauna în pas cu cele mai noi tehnologii și trend-uri în materie de culoare, tunsoare și styling.
MANICHIURĂ - PEDICHIURĂ

MANICHIURĂ - PEDICHIURĂ

Vă oferim îngrijire SPA pentru unghii – un concept care introduce standarde noi, folosind uleiuri esențiale de lotus și lavandă rosa, combinate cu tehnologia SPA de vârf.
COSMETICĂ

COSMETICĂ

Vă propunem un diagnostic personalizat, servicii profesionale la cele mai înalte standarde și produse de ultimă generație pentru a raspunde celor mai exigente nevoi.
REMODELARE CORPORALĂ

REMODELARE CORPORALĂ

Vă punem la dispoziție tehnologie de ultimă generație în tratarea celulitei prin intermediul aparatului pentru remodelare corporală Cellu M6 care are la bază endermologia.

PARTENERII NOȘTRI

Pe lângă servicii personalizate de excepție în saloanele JEF beneficiezi de produse și tehnologii inovatoare,
pentru a te ajuta să ai look-ul perfect.
Client 1

LOCAȚII STUDIO JEF

Te invităm să descoperi lumea noastră, alegând una dintre cele două locații Studio JEF din Cluj sau Oradea. Aici vei beneficia de un diagnostic personalizat, servicii profesionale la cele mai înalte standarde și produse de ultimă generație pentru a raspunde celor mai exigente nevoi ale părului.

CONSULTANȚĂ ȘI PROGRAMĂRI

Dacă te-am convins și îți dorești un sfat profesional pentru o schimbare de look sau dacă îți dorești o programare la unul dintre saloanele JEF, lasă-ne datele tale de contact pentru a putea programa o întâlnire. În cel mai scurt timp posibil consultanții JEF vor lua legătura cu tine.

Copyright © Studio JEF 2022. All Rights Reserved | Crafted by Wolf Concept

jef-logo-mobil.png